5000 de motive de bucurie

By | October 26, 2015

Ce înseamnă pentru tine un moment de fericire?

happy_face_by_mcstacey

O clipă alături de iubita ta pe malul Senei, o privelişte mirifică din vârf de munte, sau poate o plimbare prin tumultosul New York ţi-ar aduce un astfel de moment de bucurie sau faptul că te joci pe noua ta tabletă sau îţi inviţi prietenii la o rundă de “alergat” în faţa consolei dotata cu senzori de mişcare?

Stai şi te gândeşti că nu îţi poţi permite astfel de “bucurii”,  din fericire există mereu posibilităţi. Important este să îţi doreşti cu adevărat realizarea acestor mici bucurii.

Marea majoritate a micilor (sau mai marilor) bucurii, eu mi le-am satisfăcut. Dar, ca orice om visez şi eu la mai bun şi mai bine.

Acum visez cu ochii deschişi:

Am terminat de semnat nişte hârtii! La scurt timp, în mâna mea stau frumos aranjaţi cei 5000 de euro!

Nu îmi rămîne decât să merg să îmi realizez visul. Îmi exprim aces gând cu voce tare: “Abia aştept să ajung la agenţia de turism pentru mult dorita vacanţă!” La auzul cuvintelor mele, simpatica domnişoară care îmi pusese banii în mână mă trage uşor de “urechi” cu vocea sa şi îmi spune:

“- Domnule, am auzit bine? Doriţi să vă achiziţionaţi o vacanţă cu banii împrumutaţi de la noi?” Raspund … cu un afirmativ DA.

“-Atunci trebuie să vă informez despre un produs care se mulează perfect pe nevoia dumneavoastră. Este vorba despre STAR Card. Un card de credit  pentru cumpărături, ce vă aduce o sumedenie de beneficii. Astfel, dumneavoastră doriţi să vă achiziţionaţi o excursie, puteţi face asta de la unul din partenerii noştri, puteţi plăti în rate fără dobândă iar la fiecare achiziţie plătită prin cardul STAR Forte  veţi primi puncte Star cadou. 1 punct = 1 leu. Cu aceste puncte puteţi mai departe achiziţiona produse sau servicii. Bineînţeles tot prin intermediul partenerilor noştri.

“-Foarte interesant, de ce nu mi-aţi spus despre acest card de cumpărături mai devreme, înainte de a contracta un împrumut pentru nevoi personale?”

“- Domnule, nu mi-aţi comunicat ce vreţi să faceţi cu banii, datoria mea este să ofer clientului meu cel mai bun produs, astfel încât să vă satisfaceţi nevoile, dumneavoastră nu mi-aţi împărtăşit nimic despre planurile pe care le aveţi. Dar, acum căci am auzit despe ce este vorba, vă pot ajuta să transformăm acest credit pentru nevoi personale, într-un card de credit STAR Forte! Astfel vă pot recomanda pentru vacanţa dumneavoastră, unul dintre partenerii noştri, Agenţia de turism Mareea, iar dacă oferta lor nu vă satisface nevoile, în lista noastră de parteneri găsiţi o multitudine de alte agenţii de turism cu oferte care mai decare mai provocatoare. “

“- Mulţumesc mult pentru stafturi! Şi totuşi, cu acest card de credit, pot apela doar la agenţii de turism sau … ?”

“- Puteţi folosi cardul de cumpărături în orice magazin doriţi dumneavoastră, dar pentru a beneficia de ofertele şi punctele bonus oferite de cardul Star Forte, trebuie să specificaţi la magazinul respectiv că doriţi ca tranzacţia să se facă prin intermediul unul POS al băncii noastre, iar ca recomandare personală, vă sfătuiesc să verificaţi lista magazinelor partenere căci acolo avem o sumedenie de servicii şi produse.”

“- Şi cam despre ce fel de magazine partenere vorbim? Pot achiziţiona şi produse electronice cu ajutorul acestui card? Doar merg în vacanţă şi îmi trebuie şi o cameră foto digitală.”

“- Bineînţeles! În lista noastră de parteneri se află peste 7.500 de magazine din toate domeniile, ca exemplu: produse IT, Asigurări, îmbrăcăminte & articole sportive, modă,  servicii medicale şi multe multe altele. Astfel vă puteţi achiziţiona orice produs sau serviciu ce v-ar putea aduce satisfacţie şi de ce nu un moment de bucurie.”

Nu mi-a rămas decât să mai semnez un rând de documente şi să aştept sosirea cardului de cumpărături. Între timp am folosit intens lista cu parteneri şi mi-am şi găsit vacanţa multdorită.

Deja mă şi văd cu o pălarie albă ca de cowboy sorbînd dintr-un Mojito, pe terasa camerei de hotel din Mallorca.

Palariosul

Văd plaja cu nisipul auriu şi curat, iar de undeva din difuzoarele aplasate pe plajă se aude muzică spaniolă. La două sezloange mai departe de mine, un grup de petrecăreţi încearcă  să dea muzica mai tare. Nu au gusturi rele dar cei prezenţi pe plajă par deranjaţi de gălăgia lor. Nu mare mi-ar fi mirarea dacă nu ar veni poliţia “comunitară”.

Malle Beach

Ahhh ce frumos. Abia aştept să ajung şi să mă bălăcesc în apă.

Mă trezesc din visul meu, realizând că am fost deja la Mallorca şi că totul a fost superb fără să fi avut nevoie de un credit. A fost de ajuns doar cardul de salariu pentru a avea distracţia asigurată.

Acest articol a fost scris pentr competiţia SuperBlog 2015

One thought on “5000 de motive de bucurie

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 7. STAR – în fiecare zi. Deschis nelimitat la îndeplinirea viselor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *