Curat ca prin … Farmec!

By | March 22, 2015

Mintea imi este blocată! Corpul meu parcă nu vrea să răspundă comenzilor date de creier! Vreau să mă dau jos din pat… nici un muşchiuleţ nu vrea să mă asculte! Mă simt de parcă m-am bătut cu trenul. Cred că asta înseamnă astenia de primăvară. Sau … poate corpul meu nu vrea să mişte nimic căci, ştie că trebuie să mă apuc de treabă. Una din treburile generale atunci când vine primăvara: curăţenia de primăvară sau de Paşte… pe mine, mă doboară!

men-housework

Da, dau cu aspiratorul, mai şterg praful… dar nu îmi place să mă bag în bucătărie sau baie. Când eram la mama acasă, datoriile mele casnice erau să duc gunoiul, să aspir prin casă şi să bat covoarele. Mai ajutam eu din când în când şi la spălat de vase dar nu făceam curăţenie în amănunt. Bucătăria este câmpul de luptă al mamei mele.

Fiind moldoveancă, îi place foarte mult să gătească. Orice! De la simple omlete, până la preparate migăloase care necesită timp, pricepere şi bineînţeles enorm de multă mizerie. Pentru a ieşi triumfătoare din lupta cu mizeria din bucătărie, mama are un produs de curăţenie favorit! Se numeşte TRIUMFUn produs românesc 100% cu o vechime considerabilă pe piaţă! Mama zicea că Triumf e mai tare ca orice alt produs de la noi şi ca să zic aşa, este aliatul ei împotriva mizeriei de pe aragaz şi nu numai. Bine, m-am exprimat eu puţin greşit. Triumf reprezintă o întreagă gamă de produse pentru curăţenie.

Din gama de produse Triumf, cel mai iubit produs al mamei mele este Triumf Aragaz. Îl foloseşte de pe vremea studenţiei. Unul din produsele care nu a lipsit vre-o dată din casa noastră. Uneori glumea pe tema acestui produs, spunând că: ce bine ar fi dacă ar exista un produs aşa de bun ca Triumf Aragaz în arderea grăsimilor din corp, aşa, ca prin farmec am fi şi noi mai slăbuţi, dar Triumf curăţă decât grăsimea arsă de pe aragaz… din păcate. 

Între timp au mai apărut alte şi alte produse fermecate precum gama Nufăr, tot marcă românească 100%! Produsele de aici sunt concepute în special pentru curăţenia din baie dar nu numai. Unul din produsele interesante mi se par serveţelele pentru curăţarea mobilierului.

Gata! Trebuie să mă mobilizez şi să merg la curăţenie! Altfel nu mai merge! Las laptopul de-o parte, îmi iau produsele de curăţenie, bag aspiratorul în priză,  şi demarez procesul Curăţenie 2.0 astfel, împreună facem casa lună!

Om la munca

Acest articol a fost scris pentru farmec  şi Spring SuperBlog 2015!

2 thoughts on “Curat ca prin … Farmec!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *