După modelul lui Daniel, cu a lui “miercurea fără carne”… Am decis să urmez și eu o perioadă acest “regim” (mai bine zis stil) culinar!
Astfel, mai sus este micul dejun compus din: Mozzarela, salată de vinete, castravete proaspăt, și roșii cherry! Plus o cană de cafea neagră.
Spre surprinderea, acest mic dejun m-a ţinut până acum (13:00) …adică nu mi-a fost deloc foame până acum.
Prânzul este alcătuit din: ardei umplut cu brânză (la cuptor), salată de vinete și roșii! Ţin să menționez că, ardeiul umplut este ideea surorii mele, iar rețeta este o rețetă sârbească din vremea studenției ei! 🙂
Ca desert am înfulecat o felie de pâine cu dulceață de cireșe cu alune!
Până deseară mai este! Așa că încă nu am încropit meniul pentru cină! Promit că am să revin cu informații despre cină!
Bravo bre, sa te tina!
Asa sper si eu! 😀
Vreau la partea a doua reteta la ardei :))
Pingback: Hummus cu sos tahini de casa. Reteta cu naut la conserva.