Vitrina virtuală

By | October 28, 2015

Mergeam pe străzile virtuale şi întortochiate ale internetului. Nu aveam un ţel anume. Afară a început să bată vântul iar frunzele cad una după alta din copaci parcă secerate.

Colindam din “vitrină” virtuală în vitrină virtuală, fără ca să îmi fie atrasă atenţia de ceva anume. Din când în când mai schimbam o vorbă pe chat-ul facebook cu prieteni de acasă. Mai o glumă, mai un banc.

În mâna stângă ţineam o cană de ceai aromat. Gustul ceaiului îmi ducea gândurile undeva în viitorul apropiat şi anume la Sărbătorile de Crăciun. Mă gândeam că ar fi frumos să îmi fac sărbătorile alături de familie, de prieteni. Din păcate o să lucrez în acea perioadă şi nu voi putea merge acasă.

Probabil o să merg împreună cu sora mea prin faimoasele târguri de Crăciun din Germania. Am să beau un vin fiert şi poate am să fac câteva cumpărături pentru cadouri. 

Gândurile îmi sunt oprite în faţa unei “vitrine” virtuale. Din click în click am ajuns pe Magazinul de Căni. Se potrivea perfect cu a mea cană ce sălăşuia acum goală pe birou.

La fel de bine se plia această “întâmplare” şi cu faptul că eu mă gândeam la cadouri şi la Crăciun. Numai bine pentru o răsfoire a ofertei de căni.

Am găsit o cană ce s-ar potrivi perfect în mâna unui bun prieten ce lucrează în domeniul IT. Calculatoarele sunt “drogul” lui … cu siguranţă aş face o surpriză minunată cu următoarea cană de cafea.

IT

Foarte interesantă şi ideea de căni personalizate. Mă şi gândeam ce cadou aş putea să îi fac unei foarte bune prietene … Ţinând cont că este medic anestezist, cea mai bună opţiune de cadou este o cană de cafea. Pe tema asta există chiar un banc.

pete

Aşa că ar merge de minune o cană personalizată cu unul din mesajele:

Anesthesiologist1

Sau:
anesthesiologist

Oricare ar fi alegerea, cu siguranţă ar fi un cadou inedit. În special pentru că ea îşi găseşte fericirea într-o cană de cafea fierbinte şi aromată.

Acum că am văzut atâtea căni mi s-a făcut poftă de încă un ceai. Nu plec înainte de a lăsa vitrina virtuală deschisă, poate poate găsesc alte idei de cadouri.

Acest articol a fost scris pentru competiţia SuperBlog 2015 .

Surse imagini: Google şi Magazinul de Căni

 

One thought on “Vitrina virtuală

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 10. Fericirea într-o cană

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *