Ziua Partenerului SuperBlog

By | March 24, 2015

Apoi măi dragii moşului, de când îşi facu nepotu’meu blog nou, pe mine nu mă mai băgă în seamă auz’! Nu îi e mă aşa puţin? Eu care i-am fost cel mai apropiat partener de-a lungul competiţiilor SuperBlog … care am testat pentru el o grămadă de de’alea .. “gajeturi” sau cum le-o zice, eu care cu patos m-am implicat în toate scrierile lui. Ruşine!

Da’ na’ că mă descurcai şi aflai cum să intru la el pe blog fără de ştirea lui! Proba asta o scriu EU. Unchiu’ hăl bătrân dar tânăr în suflet. Aşa că astăzi o să inventez pentru SuperBlogul de primăvară, Ziua Partenerului SuperBlog!

Cum ce-i aia? Păi vă spui acu’, da’ s-o iau pe îndelete. Mai întâi tre să vă spui ce este acela un Partener Media, nici eu nu ştiui prea bine cum stă treaba da’ aflai! Partenerul Media este acel partener de “afaceri” blogosferice, care susţine necondiţionat (sau condiţionat… după caz) această competiţie de creativitate. Un partener media de nădejde este Radio Lynx, un radio care a susţinut de la început această minunată competiţie ce ajunsă la frumoasa ediţie cu numărul 10 (Zece)! De la Radio Lynx auzirăm cu toţii părerile sponsorilor, aşteptări şi chiar sfaturi utile pentru toţi cei înscrişi în competiţie şi nu numai.

Apoi un alt partener media de luat în seamă ar fi TVR2. Şi el, a ajutat ca SuperBlog să devină ceea ce a devenit: şi anume ce mai longevivă competiţie din lumea blogosferei româneşti.

Demni de menţionat sunt toţi partenerii media:

Cu ajutorul lor, nepotu’meu Sucă, deveni un participant activ în comunitatea SuperBlog, scrisă articole tare frumoase şi mă puse şi pe mine la muncă. Aşa mai învăţai şi io’ cum stă treaba cu Internetu’, cu blogosfera şi nu numai.

Apoi vine rândul Bloggurilor partenere, sau mai bine zis a Bloggerilor parteneri. Ce? Nici Blog Partener nu ştiţi ce e? Păi voi ce ştiţi mă? Doar să staţi pe Facebuce d’alea? Să puneţi status-uri siropoase şi poze cu mâţe? Ia, pune-ţi mâna şi învăţaţi să scrieţi un articol, căci de scris cu pixu’ pe hârtie sigur aţi uitat.

Luaţi aminte de la OAMENI precum ‘Mnealui sau mai bine Christian că dacă il domneşti nu prea îi place! Cel puţin aşa îmi povesti nepotu-meu auz’! Şi cum Christian este un om de comitet, îl invit la un pahar de zaibăr d’al nostru, de’al bun!

Apoi… luaţi aminte de la Raluca şi blogul ei Românii ştiu româneşte de unde chiar înveţi ceva cu adevărat. Înveţi să fii Român, cel puţin în scris şi în vorbit dacă altfel nu ştii cu ce se mănâncă să fii ROMÂN! Şi ea fată de treabă (zice Sucă…) parcă e pe baterii alcaline, cu o energie de nu e adevărat, le face ea pe toate … şi apoi le şi desface, le mai face o dată şi… tot ca ea iasă treaba!

Veni nepotu-meu … mai să mă ia la ture că mă băgai să scriu pe blog, da’ când văzu’ că scriu despre SuperBlog şi pentru ultima probă din SuperBlogul de primăvară, se aşeză aci’ lângă mine şi bagă băţu’n gard zicând să nu o uit pe cea mai Pinky Pinguină de la Constanţa; Bianca şi blogul ei cel roz cu danteluţă Tulips and Sparkles o fată de pus la rană şi alta nu! Apoi, nu e de uitat nici Alina cu ale sale Litere Stacojii, este o adevărată plăcere să stai de vorbă, nu de alta dar o să te prăpădeşti de râs iar vitalitatea de care dă dovadă este de invidiat.

Mai zisă nepotu’ că e musai să adaug şi ceilalţi bloggeri parteneri aşa că:

 • ArenaIT.net – blog colectiv, clasat pe locul I în SuperBlog 2008
 • Aurora Toma – câștigătoare a statutului de blogger partener în Spring SuperBlog 2014
 • Cristina Lincu – ocupanta locului I în SuperBlog 2014
 • ExTraViTa.ro – blogul de călătorii și experiențe al Mirelei Șurghie, fost juriu în edițiile SuperBlog 2009 – 2012
 • Irina Bartolomeu – locul 10 în SuperBlog 2012
 • Nebuloasa.info – bloggerița Oltea Zambori, binecunoscută în mediul online din România
 • Robintel.ro – Robin Molnar, locul I în SuperBlog 2011
 • Ropot de secunde – Ana Veronica Mircea, scriitoare, traducătoare și blogger, câștigătoare a statutului de blogger partener în SuperBlog 2014
 • SexulSlab.info – Dana Lalici, locul I în SuperBlog 2013
 • TehnoCultura.ro – Manuel Cheța, locul I în SuperBlog 2010

Acu’ că vă spusăi despre Parteneri Media si Bloggeri parteneri… să vă spui cum am eu de gând să organizez Ziua Partenerului SuperBlog. 

Păi dacă e să fie ZIUA… de ce să nu fie 3 zile şi 3 nopţi, ca în tinereţile mele? Eu aş alege o perioadă de primăvară, nu de alta, dar primăvara încă mai este vin prin damigene si butoaie iar Partenerul Superblog trebuie cinstit pe măsură! Ar fi bine să fie după Sfintele sărbători de Paşte… căci siiiiguuur mai găsim şi ceva bucate de la petrecerile de Paşte cu familiile. Sunt convins că la organizarea ZILELOR Partenerului SuperBlog ar participa cu mic cu mare, de la căţel la purcel, pinguin şi deflin… şi ce alte vietăţi reale sau imaginare or mai exista prin poveştile bloggerilor şi partenerilor acestei competiţii creative.

Iar despre promovare? Pfff .. păi cum să fie altă promovare mai bună decât cea din gură în gură? Bine … mă expirmai greşit, din gură virtuală în gură virtuală! Adică pe paginile alea de facebook şi pe fiecare blog în parte … şi în grămadă! Apoi… că e vorba de zilele Partenerului SuperBlog, de ce este PARTENER? Nu ca să ajute la diseminarea informaţiilor despre aceste minunate zile? Apoi cum?

Eh… io oi avea idei multe dar mai bine cum zisăi mai sus, facem o adunare naţională şi internaţională, şi ne organizăm adhoc! La cât de creativi sunt atât bloggerii cât şi partenerii media … cu siguranţă o să iasă ceva frumos. Până una alta eu vă las să visaţi liniştiţi la poveşti ce ţin trei zile şi trei nopţi căci, mă dă nepotu-meu afară de la calculator că acu vine deadline-ul şi nu e pus articolul pe platformă!

Hai, la revedere cu sănătate şi cu spor în toate!

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Ziua Partenerului SuperBlog

 1. 'mnealui

  Ma omorati voi oltenii cu zaibarul vostru! Si nu numai! Din pacate, anul acesta, cred ca n-am sa pot decat sa va urez sa va distrati asa cum stiti voi: frumos!
  Succes!

  Reply
  1. Dan Pavel Post author

   Nea´ Christian, cred ca si pe mine ma sare randul anul acesta! Astrele se aseaza ele .. dar nu mereu si nu cum vreau eu! S-au asezat ce-i drept pe alte planuri! 😀 Dar … la un zaibar bun va astept cu mare drag! Si daca nu-i zaibar putem sa dam si o bere! Chiar daca nu ne-om vedea anul asta… o bere impreuna tot o sa bem! La distanta asa .. dar eu o sa consider ca am baut berea/zaibarul alaturi de dumneata! 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *